Ellen Wille, Hair Society

Ik heb de exclusieve lijn Hair Society van Ellen Wille in mijn collectie. Deze hoogstaande pruiken zijn vervaardigd met een lace-front, waardoor het haarwerk zeer natuurlijk oogt. De haarwerken zijn bovendien 100% handgemaakt (sommige met monofilament) en hebben een comfort binnenwerk wat garant staat voor een ultiem draagcomfort.

Ook deze collectie van Ellen Wille biedt u volop keuze in modellen en kleuren. Ik adviseer u graag over de vele mogelijkheden. Na de keuze voor een haarwerk of pruik knip, modelleer en stijl ik bovendien uw haarwerk volledig naar wens.

Wilt u meer informatie of wilt u geheel vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan nu contact met mij op.

Over het merk Ellen Wille

Ellen Wille is één van de meest bekende en professionele merken van haarwerken en pruiken. De Ellen Wille haarwerken ogen natuurlijk, zijn van hoge kwaliteit en zijn licht en comfortabel in het gebruik.