Wie is Ria Brouwers

Ik ben Ria Brouwers, eigenaresse van haarwerkstudio Ria Brouwers.  Door mijn ruime ervaring en de aandacht, vertrouwen en deskundigheid die ik u biedt, kan ik u een mooi passend haarwerk aanmeten, dat volledig aansluit op uw wensen.

Een persoonlijke en vriendelijke benadering staan bij mij altijd centraal. Uw wensen en alle mogelijkheden worden in een gemoedelijke en discrete omgeving met u besproken. Vakwerk en een vrijblijvend advies op maat zijn hierbij mijn uitgangspunten.

De stap naar een haarwerkstudio is voor veel mensen erg lastig. Ik begrijp dit volledig en kan veel begrip opbrengen voor de emoties die eventueel kunnen opspelen voor, tijdens en na het aanmeten van een haarwerk of pruik. Mijn kapsalon staat gedurende uw komst geheel en alleen voor u ter beschikking. Op deze manier geef ik u mijn persoonlijke aandacht en komen we samen tot een goede keuze.

Wilt u graag een afspraak maken, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.