Pruiken echt haar

Haaruitval en kaalheid is voor de meeste mensen een heftige gebeurtenis. Om dan contact op te nemen met een haarwerkspecialist om een pruik uit te kiezen is dan ook een grote stap. Ik adviseer en help u hierbij, waarbij u kunt kiezen voor pruiken met echt haar of synthetisch haar. Een vertrouwde, persoonlijke benadering en een uitgebreid advies staan centraal.

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze bestaat uit een telefonisch contact, een intakegesprek, een vervolgafspraak en eventuele nazorg. Nadat we elkaar telefonisch gesproken hebben, plannen we een intakegesprek in. Dit kan plaatsvinden in mijn haarwerkstudio, maar ook bij u thuis of in het ziekenhuis. Een intakegesprek is altijd binnen drie dagen mogelijk en geheel vrijblijvend.

Intakegesprek

Tijdens de intake staat de eerste persoonlijke haarwerkselectie centraal. U kunt daarbij kiezen voor pruiken met echt haar of synthetisch haar. Ik kijk naar uw gezichtsvorm, uw eigen haarkleur en het model. Samen met uw persoonlijke wensen stel ik u een aantal modellen voor en maakt u een keuze voor enkele pruiken. Deze pruiken zijn binnen 24 tot 48 uur beschikbaar.

Tijdens de intake vul ik samen met u het intakeformulier in met belangrijke cliënt- en verzekeringsgegevens. Zie hiervoor ook de vergoedingen.

Tweede afspraak en nazorg

Bij ons tweede gesprek komt u de pruik ophalen en passen. Ik stijl het model helemaal naar uw wens. Tijdens het gesprek adviseer ik u uitgebreid over het onderhoud van uw pruik en hoofdhuid. Daarnaast sta ik altijd voor u klaar als er reparaties aan de pruik nodig zijn of als de pruik opnieuw in model gebracht moet worden.

Pruiken met echt haar en synthetisch haar mogelijk

Ik bied u een ruime keuze uit de nieuwste modellen van bekende, professionele merken in elke prijsklasse. Ik heb deze merken met zorg uitgekozen en zij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U kunt kiezen uit pruiken met echt haar en synthetisch haar. Ook verschillende haarlengtes, diktes en kleuren zijn mogelijk.

Wilt u graag een afspraak maken, neem dan contact met mij op.