Pruiken na chemo

Heeft u als gevolg van een chemotherapie een pruik nodig? Dan sta ik voor u klaar om u te helpen. Bij mij kunt u terecht voor pruiken na de chemo. Ik adviseer en help u bij het kiezen van uw pruik. Een persoonlijke en vriendelijke benadering staan bij mij centraal. Uw wensen en alle mogelijkheden bespreek ik met u in een gemoedelijke en discrete omgeving. Dit kan bij mij in de haarwerkstudio, maar ook bij u thuis of in het ziekenhuis.

Een veilige, vertrouwde omgeving

De stap naar een haarwerkspecialist voor pruiken na een chemo is voor veel mensen lastig. Ik begrijp dit volkomen en kan veel begrip opbrengen voor de eventuele emoties die kunnen opspelen voor, tijdens en na het aanmeten van een pruik. Mijn haarwerkstudio staat gedurende uw komst geheel en alleen voor u ter beschikking. Daardoor kan ik u de persoonlijke aandacht geven en komen we samen tot een goede keuze.

De juiste keuze maken

Het is erg belangrijk om een pruik te kiezen waar u een goed gevoel bij heeft. Ik heb een ruime keuze van de nieuwste modellen van bekende, professionele merken in diverse prijsklassen. Alle pruiken zijn met zorg uitgekozen en zijn van uitstekende kwaliteit. U kunt kiezen uit pruiken met echt en synthetisch haar. Verschillende haarlengtes, diktes en kleuren zijn ook mogelijk. Ik adviseer u zo goed mogelijk en wanneer u een pruik gekozen heeft, breng ik deze helemaal in model. Na de intake volgt een tweede afspraak, waarin we de pruik passen en helemaal naar wens in model brengen. Wanneer u echt tevreden bent, kunt u uw pruik meenemen.

Wilt u graag een afspraak maken, dan bent u natuurlijk welkom. Ik ontvang u graag.