Raquel Welch

De haarwerken uit de Raquel Welch collectie zijn licht, comfortabel en hebben een natuurlijke uitstraling. Door de geavanceerde pasvorm zitten de Raquel Welch haarwerken erg prettig en hebben deze een hoog draagcomfort. Met een haarwerk van Raquel Welch kunt u vrijwel alles blijven doen. Daarnaast oogt de collectie erg natuurlijk waardoor niemand ziet dat u een pruik of haarwerk draagt. U voelt zich zelfverzekerd en vrij in u doen en laten.

De haarwerken van Raquel Welch zijn modern, stijlvol en verkrijgbaar in verschillende modellen. Van een korte en chique bob tot lange steilen lokken of een volle bos met krullen; het kan allemaal. U heeft naast de vele kapsels en modellen ook de keuze uit een breed scala aan kleuren. Op deze manier vindt u altijd een haarwerk dat perfect bij u past. Uiteraard wordt het model na het passen nog geknipt en gestyled door mij, zodat u verzekerd bent van een natuurlijke uitstraling.

Bij mijn collectie vindt u een kleine selectie van Raquel Welch. Voor de volledige collectie en meer informatie over haarwerken, pruiken en de Raquel Welch collectie kunt u een geheel vrijblijvende afspraak maken.