Reviews

Lees hieronder hoe mijn klanten het bezoek aan mijn haarwerkstudio hebben ervaren.

Review van Anoniem
In het begin van het jaar kreeg ik te horen dat ik kanker heb. Na wat zoekwerk gedaan te hebben, ben ik bij Ria Brouwers terecht gekomen en heel goed opgevangen door haar.

Alvorens de behandeling gestart werd, ben ik bij Ria geweest om advies in te winnen omtrent de mogelijkheden voor een haarwerk. Vanaf dat moment ben ik heel goed begeleid in het uitzoeken en passen van het haarstuk. Zij neemt alle tijd voor je en doet haar werk met veel passie en liefde. Ria is zeer servicegericht en meelevend, kortom een Topper! Mijn dank is groot.

Review van T. van der Zwaag
Ik wil jou laten weten dat ik heel blij ben en met het haarstuk. Onlangs was het 23 graden en het broeide niet op mijn hoofd. Ook met stormachtige wind op de fiets had ik geen enkel probleem. In de herfst hopen we elkaar weer te zien.

Review van Liesbeth
Geweldig geholpen, Ria weet waarover ze praat. De service en de betrokkenheid is heel erg groot. Ook qua service kan het niet beter. Ria is een topvrouw met veel liefde voor haar vak. Top dat zo iets bestaat!!!!!

Review van Marjolein
Mijn ervaring met de salon van Ria is geweldig. Het was voor mij een hele stap maar vanaf het eerste moment zo vertrouwd. Ria is heel vakkundig en behulpzaam, zij zorgt altijd dat je blij de salon verlaat. Ria heeft er voor gezorgd dat ik mijn onzekerheid kwijt ben, ben zo blij met haar.

Review van Anoniem
Beste Ria,

Ik wil je graag bedanken voor de manier waarop je ons hebt geholpen in deze moeilijke tijd. De rust waarmee je mijn vrouw hebt geadviseerd was fijn om te ervaren. Dank je wel.

Review van Marnix
Eind 2017 kwam ik voor het eerst in contact met Haarwerkstudio Ria Brouwers. Op dat moment zat ik in een zware depressie met haaruitval als gevolg. Als man (destijds 22 jaar, nu 24 jaar) is het een grote stap om voor een haarwerk te kiezen.

Ria begreep mij vanaf het begin heel goed. In haar professionele studio word je altijd warm ontvangen met een kopje koffie of thee. Ze heeft heel veel kennis van haarwerken en geeft eerlijk advies over welk haarwerk het beste bij mij staat. Ze heeft veel geduld, is goed bereikbaar en staat altijd voor je klaar.

Inmiddels ben ik overgestapt van een synthetisch haarwerk naar een haarstukje van echt haar. Het resultaat mag er zijn: ik heb een mooier kapsel dan ik ooit had met mijn eigen haar… Kortom, ik kan Haarwerkstudio Ria Brouwers aanbevelen bij alle mannen met haaruitval!