Vergoeding

Bij haaruitval kunt u uw huisarts of specialist verzoeken om een medische indicatie uit te schrijven voor een haarwerk, gedeeltelijke haaraanvulling of pruik. Hiermee komt u in aanmerking voor een vergoeding van de aanschafkosten door uw zorgverzekeraar.

Het is van belang dat u bij de eerste afspraak in het bezit bent van een verwijzing van uw arts of ziekenhuis. Dit in verband met declaratie van onkosten. Ik neem daarnaast het gehele administratieve gedeelte rondom de aanschaf van uw haarwerk of pruik over. Dit scheelt u veel tijd en heeft als voordeel dat u meestal geen kosten hoeft voor te schieten. Daarnaast kijk ik ook of u wellicht in aanmerking komt voor een extra vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

De basisvergoeding voor een haarwerk of pruik ligt op € 465,00. Mocht het totale bedrag hoger uitvallen dan de wettelijke vergoeding, dan hoeft u alleen het resterende bedrag te betalen. Uiteraard houd ik bij de keuze van uw haarwerk of pruik rekening met uw financiële situatie.

Haarwerkstudio Ria Brouwers is erkend door vrijwel alle zorgverzekeraars en medische instellingen. Haarwerkstudio Ria Brouwers is daarnaast lid van ANKO sectie Haarwerken. U bent hiermee gegarandeerd van vakmanschap, service en hoge kwaliteit.

Graag nodig ik u uit voor een vrijblijvend gesprek in mijn haarwerkstudio om u te adviseren over haarwerken, pruiken en vergoedingen. U kunt hier een afspraak maken.